Autor foto: Ignasi Rovira
Aquest any, les fotos de viatgers al voltant del món valen més. I és que després de tants anys de concurs fotogràfic Tuareg, hem aconseguit una magnífica col·lecció de fotos de paisatges de tot el planeta. Increïbles, de veritat.
En canvi, ens hem adonat que no passa el mateix amb les imatges més personals dels viatgers, que són, en realitat, els autèntics protagonistes de cadascuna de les nostres aventures.
Per això aquest any, en el procés de selecció dels finalistes, volem prioritzar aquest tipus d'imatges, protagonitzades per vosaltres en qualsevol situació que pot sorgir durant el viatge: en llocs extraordinaris, participant en alguna activitat, interactuant amb la població local ... cerquem fotos vostres o de companys que descriguin el que es fa en un viatge.
Així que aquest any el viatger i la viatgera Tuareg són els reis del concurs.
Premis
Concurs de fotografia
1er premi 800 €
2º premi 300 €
3er premi 200 €
Especials de fotografia
Premi “Viatges Tuareg recorrent el món” 200 €
Premi a la millor foto per votació dels participants 200 €
*Fotografies de viatgers amb la motxilla (bossa, samarreta o qualsevol cosa en la qual aparegui el logo de V. Tuareg) al voltant del món.

Concurs de vídeo

1er premi 1.000 €
Premi “vídeo instant” - Nosaltres amb la població local 200 €
Premi “vídeo instant” - Nosaltres en llocs fantàstics 200 €
Premi “vídeo instant” - Nosaltres ho vam aconseguir! 200 €
Condicions de participació al concurs fotogràfic
Poden presentar-se al concurs totes les persones que hagin contractat un viatge amb Viatges Tuareg durant aquesta temporada.

Imatges obtingudes en un viatge contractat amb Viatges Tuareg durant aquest any.

Presentades en format JPG, amb una resolució mínima de 72DPI, i un mínim de 15x20 cm.

S'admeten un màxim de 5 obres per participant, no publicades amb anterioritat.

Els arxius presentats han d'estar denominats segons el següent model: País-Nom_de_la_foto-Autor.jpg, per exemple: Bulgaria-Monasterio_de_Rila-Marta_Lara.jpg

En els arxius presentats ha de constar el nom de l'autor de la fotografia i el viatge realitzat.

Últim dia per a la recepció d'imatges: 31 de Gener

Enviament de les imatges

Les imatges han d'enviar-se al correu electrònic: concurso@tuareg.com. Si el pes de l'arxiu és considerable, recomanem l'ús d'eines d'enviament com wetransfer.com o similars.

Cessió de les imatges

Els participants cedeixen les imatges presentades a Viatges Tuareg i accepten el seu possible ús publicitari o comercial en les seves publicacions: pàgina web, comunicacions publicitàries, newsletters, fitxes de viatges, etc. V.Tuareg es compromet a no cedir les imatges a terceres parts alienes a l'empresa.

Com funciona el concurs de fotografía

Una vegada tancada la recepció d'imatges, iniciem el procés de votació intern en el qual nosaltres, el staff de V.Tuareg, escollim les (aproximadament) vint fotografies finalistes. Aquestes "finalistes" es lliuren a un professional de la fotografia o periodista de reconegut prestigi (el 2015 va ser Xavier Moret; el 2014 Gervasio Sánchez, el 2013 Luis Davilla...) que és qui decideix les fotografies premiades. Els premis es comuniquen a finals de Febrer. Els premis especials "V.Tuareg recorrent el món" i la millor fotografia a criteri popular no segueixen aquest procés

Concurs per votació popular

Totes les imatges candidates a premi seran processades i estaran disponibles en el nostre CONCURS PER VOTACIÓ POPULAR. Una vegada publicada la imatge l'autor@ pot compartir-la amb els seus amics per obtenir "likes" de facebook. A la fi de febrer, acompanyant el resultat del concurs principal, es tanca el període de votació i es fa el recompte de vots. La imatge amb més "likes" de Facebook serà la guanyadora.

Viatges Tuareg es reserva la possibilitat d'invalidar alguna imatge sota sospita d'obtenir vots de manera considerada fraudulenta.
Condicions de participació concurs vídeo
Premi vídeo

Filmació obtinguda en un viatge contractat amb Viatges Tuareg durant l'any en curs.

Durada mínima de 2 minuts i màxim de 3 minuts.

Resolució mínima:1.024 x 768 pixels.

Formats recomanats: MP4, M4V, MPG, WMV, AVI o FLV

A l'inici del vídeo cal indicar el país on s'ha gravat, el nom de l'autor i el de l'agència (Viatges Tuareg).

Premis "vídeo instant"

Filmació obtinguda en un viatge contractat amb Viatges Tuareg durant l'any en curs.

Durada recomanada de 20 segons.

Resolució mínima:1.024 x 768 pixels.

Formats recomanats: MP4, M4V, MPG, WMV, AVI o FLV

S'admeten a concurs, 3 vídeos per cada viatger.

Poden enviar-se els vídeos sense editar.


Atenció a la banda sonora: els vídeos amb música subjecta a "drets d'autor" no poden optar a premi. Més informació sobre música lliure de drets a: https://www.reelseo.com/free-royalty-free-music/

Com funciona el concurs de vídeo

La participació en el concurs de vídeo és menor que en el de fotografia, i es situa al voltant de les 20-30 filmacions. Mentre es mantingui aquest volum, els premis es decideixen a Viatges Tuareg amb un sistema sense sofisticacions; tots els que treballem a Tuareg votem el vídeo que més ens agrada: cada persona un vot i el vídeo amb més vots guanya. Som catorze persones a decidir, cadascun amb un criteri diferent.
 
Tuareg ONLINE
infotuareg@tuareg.com
Telf. 34 93 265 23 91
Organizació Tècnica dels viatges Viatges Tuareg S.A. GC MD-128 A-08726986 | About Us | Contact Us | Avis Legal | Diseny gràfico: Judit Coma | Il·lustracions: Jordi Vila
Powered by: JMT Web Sites