Bases participació
foto
Bases participació
video
Guanyadors fotografia
2019
Guanyadors
vídeo
Participants
2021

Concurs de fotografia 2020 - 2021

Llums, càmera, acció!

Premis
Premi concurs de fotografía
1r premi800 €
2n premi500 €
3r premi300 €
Condicions de participació concurs fotografia


QUI HI POT PARTICIPAR?


El concurs està obert a totes les persones que hagin viatjat amb Tuareg durant els anys 2020 i 2021. Les imatges presentades han d’haver-se obtingut durant un viatge amb nosaltres en aquests anys.

El concurs general està obert a totes les imatges que compleixin els requisits tècnics establerts. S’admet qualsevol fotografia relacionada amb el viatge efectuat, des de la clàssica postal d’un lloc magnífic fins a fotografies de moments divertits, encara que les que més ens agraden son les que ajuden a explicar el viatge (i si son tant bones que convencen, encara ens agraden més).


CONDICIONS TÈCNIQUES


Fotografies en format JPG, amb una resolució mínima de 300 dpi i una mida mínima de 2300px d’amplada.

Cal que els arxius presentats estiguin denominats segons el següent model: País-Nom-de-la-foto-autor.jpg. Per exemple: Bulgaria-Monestir-de-Rila-Marta-Lara.jpg

S’admeten un màxim de 5 fotografies per participant i viatge. Si una persona ha realitzat 2 viatges entre 2020 i 2021, pot presentar 10 fotografies, 5 de cada viatge.


ENVIAMENT DE LES IMATGES


Les imatges s’han d’enviar al correu electrònic concurso@tuareg.com. Si el pes de l’arxiu és considerable, recomanem l’ús d’eines com wetransfer.com o similars. La recepció d’imatges es tanca el dia 31 de març de 2022.


QUÈ FEM AMB LES FOTOGRAFIES?


Les fotografies presentades s’utilitzen per il•lustrar els nostres viatges, tant a la pàgina web www.tuareg.com com a les diferents publicacions promocionals de V. Tuareg. De fet, si t’agrada que es vegin les teves fotografies (identificades amb el nom de l’autor) el Concurs es una bona opció. La participació al concurs implica acceptar l’ús publicitari de les fotografies. Per part nostra, ens comprometem a no cedir-les a terceres parts alienes a la nostra agència.TERMINIS i MECÀNICA DEL CONCURS


A mesura que anem rebent les imatges les publiquem a la nostra pàgina web. La recepció d’imatges es tanca el dia 31 de març de 2022, moment en el comencem un procés de selecció que combina la democràcia amb el despotisme il•lustrat: Les diferents persones que treballem a V. Tuareg realitzem vàries rondes de votacions fins que queden aproximadament 20 imatges. Aquestes 20 finalistes s’entreguen a un professional de la fotografia o a un periodista de reconegut prestigi (Al 2019 va ser en Julio Carbó, al 2018 va ser l'Albert Padrol, al 2017 va ser la periodista Elena del Amo; al 2016 en Josep Mª Palau...), que decideix les fotografies premiades.

A mesura que anem rebent les imatges les publiquem a la nostra pàgina web.


UN TRUC


Amb els anys hem aconseguit una gran col•lecció de fotografies molt maques de paisatges, però actualment valorem més les imatges protagonitzades per vosaltres mateixos durant el viatge: A llocs extraordinaris, participant en activitats, interactuant amb la població local... Fotografies que descriguin el viatge. De totes formes, la decisió final depèn d’un jurat extern, que no necessàriament té els mateixos gustos que nosaltres. I en qualsevol cas, una bona foto és una bona foto, tant per nosaltres com pel jurat.


PREMI


Hi haurà 3 guanyadors (1r premi, 2n premi i 3r premi) del concurs de fotografia 2020 - 2021. El pagament es realitzarà mitjançant transferència bancaria, i un cop aplicada la necessària retenció del 19%, d’acord amb la lirpf.101.7.


 

 
 
infotuareg@tuareg.com
Telf. 34 93 265 23 91
Organizació Tècnica dels viatges Viatges Tuareg S.A. GC MD-128 A-08726986 | About Us | Contact Us | Avis Legal | Diseny gràfico: Judit Coma | Il·lustracions: Jordi Vila
Powered by: JMT Web Sites
Top