Bases participació
foto
Bases participació
video
Guanyadors fotografia
2019
Guanyadors
vídeo

Nou concurs de fotografia 2017

Més premis, més possibilitats de guanyar, més divertit

Premis
CONCURS DE FOTOGRAFIA
1er premi800 €
2º premi300 €
3er premi200 €
ESPECIALS DE FOTOGRAFIA
Premi “Viatges Tuareg recorrent el món”200 €
Premi a la millor foto per votació dels participants200 €
Condicions de participació concurs fotografia
Poden presentar-se al concurs totes les persones que hagin contractat un viatge amb Viatges Tuareg durant aquesta temporada.

Imatges obtingudes en un viatge contractat amb Viatges Tuareg durant aquest any.

Presentades en format JPG, amb una resolució mínima de 72DPI, i un mínim de 15x20 cm.

S'admeten un màxim de 5 obres per participant, no publicades amb anterioritat.

Els arxius presentats han d'estar denominats segons el següent model: País-Nom_de_la_foto-Autor.jpg, per exemple: Bulgaria-Monasterio_de_Rila-Marta_Lara.jpg

En els arxius presentats ha de constar el nom de l'autor de la fotografia i el viatge realitzat.

Últim dia per a la recepció d'imatges: 31 de Gener

ENVIAMENT DE LES IMATGES

Les imatges han d'enviar-se al correu electrònic: concurso@tuareg.com. Si el pes de l'arxiu és considerable, recomanem l'ús d'eines d'enviament com wetransfer.com o similars.

CESSIÓ DE LES IMATGES

Els participants cedeixen les imatges presentades a Viatges Tuareg i accepten el seu possible ús publicitari o comercial en les seves publicacions: pàgina web, comunicacions publicitàries, newsletters, fitxes de viatges, etc. V.Tuareg es compromet a no cedir les imatges a terceres parts alienes a l'empresa.

COM FUNCIONA EL CONCURS DE FOTOGRAFÍA

Una vegada tancada la recepció d'imatges, iniciem el procés de votació intern en el qual nosaltres, el staff de V.Tuareg, escollim les (aproximadament) vint fotografies finalistes. Aquestes "finalistes" es lliuren a un professional de la fotografia o periodista de reconegut prestigi (el 2015 va ser Xavier Moret; el 2014 Gervasio Sánchez, el 2013 Luis Davilla...) que és qui decideix les fotografies premiades. Els premis es comuniquen a finals de Febrer. Els premis especials "V.Tuareg recorrent el món" i la millor fotografia a criteri popular no segueixen aquest procés

CONCURS PER VOTACIÓ POPULAR

Totes les imatges candidates a premi seran processades i estaran disponibles en el nostre CONCURS PER VOTACIÓ POPULAR. Una vegada publicada la imatge l'autor@ pot compartir-la amb els seus amics per obtenir "likes" de facebook. A la fi de febrer, acompanyant el resultat del concurs principal, es tanca el període de votació i es fa el recompte de vots. La imatge amb més "likes" de Facebook serà la guanyadora.

Viatges Tuareg es reserva la possibilitat d'invalidar alguna imatge sota sospita d'obtenir vots de manera considerada fraudulenta.
 
Tuareg ONLINE
infotuareg@tuareg.com
Telf. 34 93 265 23 91
Organizació Tècnica dels viatges Viatges Tuareg S.A. GC MD-128 A-08726986 | About Us | Contact Us | Avis Legal | Diseny gràfico: Judit Coma | Il·lustracions: Jordi Vila
Powered by: JMT Web Sites
Top