Bases participació
foto
Bases participació
video
Guanyadors fotografia
2019
Guanyadors
vídeo

Concurs de fotografia 2018

Ja tenim els guanyadors. Gràcies a tots per participar.

Premis
CONCURS DE FOTOGRAFIA
1r premi800 €
2n premi300 €
3r premi200 €
Premi “Viatges Tuareg recorrent el món”200 €
Premi a la millor foto per votació popular200 €
Condicions de participació concurs fotografia
QUI HI POT PARTICIPAR?
El concurs està obert a totes les persones que hagin viatjat amb V. Tuareg durant l’any 2018. Les imatges presentades han d’haver-se obtingut durant un viatge amb nosaltres durant aquest mateix any. 

CONDICIONS TÈCNIQUES
Fotografies en format JPG, amb una resolució mínima de 72 dpi i una mida mínima de 2300px d’amplada.
Cal que els arxius presentats estiguin denominats segons el següent model: País-Nom-de-la-foto-autor.jpg. Per exemple: Bulgaria-Monestir-de-Rila-Marta-Lara.jpg
S’admeten un màxim de 5 fotografies per participant.

ENVIAMENT DE LES IMATGES
Les imatges s’han d’enviar al correu electrònic concurs@tuareg.com. Si el pes de l’arxiu és considerable, recomanem l’ús d’eines com wetransfer.com o similar.

QUÈ FEM AMB LES FOTOGRAFIES?
Les fotografies presentades s’utilitzen per il•lustrar els nostres viatges, tant a la pàgina web www.tuareg.com com en les diferents publicacions promocionals de V. Tuareg. De fet, si t’agrada que es vegin les teves fotografies (identificades amb el nom de l’autor) el Concurs es una bona opció. Per tant, la participació al concurs implica acceptar l’ús publicitari de les fotografies. Per part nostra, ens comprometem a no cedir-les a terceres parts alienes a la nostra agència. 

CATEGORIES
El Concurs general està obert a totes les imatges que compleixin els requisits tècnics establerts. S’admet qualsevol fotografia relacionada amb el viatge efectuat, des de la clàssica postal d’un lloc magnífic fins a fotografies de moments divertits, encara que les que més ens agraden son les que ajuden a explicar el viatge (i si son tant bones que convencen, encara ens agraden més).
A més d’aquest concurs de contingut lliure, també podeu participar a la categoria “Viatges Tuareg recorrent el món”: Es tracta de fotografies en les que aparegui el logotip de Viatges Tuareg (la motxilla, la bossa de viatge, la samarreta...) en un lloc especial; Ens encanta veure la nostra motxilla al Grand Canyon, pujant muntanyes o navegant en caiac. 

TERMINIS i MECÀNICA DEL CONCURS
A mesura que anem rebent les imatges les publiquem a la nostra pàgina web. La recepció d’imatges es tanca el dia 31 de gener de 2019, moment en el comencem un procés de selecció que combina la democràcia amb el despotisme il•lustrat: Per al Concurs general, les diferents persones que treballem a V. Tuareg realitzem vàries rondes de votacions fins que queden aproximadament 20 imatges. Aquestes 20 finalistes s’entreguen a un professional de la fotografia o a un periodista de reconegut prestigi (al 2017 va ser la periodista Elena del Amo; al 2016 en Josep Mª Palau, al 2015 en Xavier Moret...), que decideix les fotografies premiades. 
El premi de la categoria “Viatges Tuareg recorrent el mon” segueix un procediment diferent (la participació sol ser molt menor), i som exclusivament el staff de l’agència qui escollim la fotografia guanyadora mitjançant un sistema senzill; cadascun de nosaltres vota dues fotografies, i la que té més votacions guanya. 

També hi ha un premi a la millor fotografia per “Votació popular”: Les fotografies penjades a la nostra pàgina web admeten vots; els vostres, els dels vostres amics i els de terceres persones que vulguin votar-les. La fotografia que tingui més votacions el dia 15 de febrer de 2019 s’emporta el premi. I per descomptat podeu demanar ajuda amb les votacions als vostres familiars, amics i companys de feina (tramposos abstingueu-vos-en, si us plau).  

UN TRUC
Amb els anys hem aconseguit una gran col•lecció de fotografies molt maques de paisatges, però actualment valorem més les imatges protagonitzades per vosaltres mateixos durant el viatge: A llocs extraordinaris, participant en activitats, interactuant amb la població local... Fotografies que descriguin el viatge. De totes formes, la decisió final depèn d’un jurat extern, que no necessàriament té els mateixos gustos que nosaltres. I en qualsevol cas, una bona foto és una bona foto, tant per nosaltres com pel jurat. 

 
Tuareg ONLINE
infotuareg@tuareg.com
Telf. 34 93 265 23 91
Organizació Tècnica dels viatges Viatges Tuareg S.A. GC MD-128 A-08726986 | About Us | Contact Us | Avis Legal | Diseny gràfico: Judit Coma | Il·lustracions: Jordi Vila
Powered by: JMT Web Sites
Top