Introducció
Projectes
Ètica del viatger
SOBRE TUAREG RESPONSABLE
Al 1982 es va obrir una petita agència de viatges amb el nom de Tuareg. Des dels nostres inicis, a Tuareg hem escapat del turisme convencional i de masses, apostant per un model turístic respectuós amb l'entorn i amb la població de les destinacions en les que operem; Treballar únicament amb grups reduïts, apostar per agències locals i adaptar els nostres itineraris en favor de les circumstàncies regionals, han format sempre part de l'ADN Tuareg.

Amb el pas del temps, aquelles primeres rutes per el desert del Sàhara s'han convertit en una programació consolidada de gairebé 200 alternatives de viatge per tots els continents. No obstant, la nostra filosofia segueix intacte i, a més de treballar com sempre hem fet, duem a terme projectes per intentar fer d'aquest món, un lloc millor per a tothom.

Cal dir que, des dels nostres inicis, Tuareg ha comptat amb un equip humà que comparteix uns valors molt concrets, i que ha sabut reflectir aquesta forma d'entendre el món en la nostra manera de treballar.
El nostre compromís
A Viatges Tuareg ens comprometem, sempre que estigui al nostre abast, a la lluita per la conservació de l'entorn i en contra de la injustícia social.

Aquest compromís marca la nostra manera de treballar diàriament, però també implica a un viatger que coneix els efectes del seu comportament; Que vol gaudir del seu viatge al 100% mentre genera un impacte positiu al seu pas per les destinacions que visita. Per això, posem en coneixement del viatger les recomanacions necessàries per exercir un turisme responsable. Aquí pots descarregar el document ètic del viatger.
Per un turisme responsable
Turisme Responsable s'utilitza per a definir diverses propostes dirigides a enfrontar els impactes negatius del turisme: danys a ecosistemes, alienació de terres, des-estructuració de les societats locals, etc.

El turisme pot ser molt beneficiós per a determinades comunitats i regions del món, sent una important font d'ingressos que facilita el desenvolupament i la prosperitat d'aquests territoris. No obstant, és important que tant les agències com els viatgers defensem un model de turisme que beneficiï a tots, i no solament a uns quants. De la mateixa manera, aquest model de turisme ha de tractar també de ser innocu als costums i tradicions locals, així com respectuós amb en l'entorn en el qual es desenvolupa.

Des de la nostra agència treballem per a oferir un producte en la línia dels nostres valors, així com dur a terme accions que puguin beneficiar als llocs en els quals treballem, a la societat en general i al nostre planeta. Per tant, viatjar amb Viatges Tuareg no és només una experiència, sinó també adquirir un compromís amb els habitants dels països visitats i el seu patrimoni natural i històric.

Com a referència per seguir un model de desenvolupament sostenible al sector turístic, tenim molt presents els Objectius de Desenvolupament Sostenible adoptats per Nacions Unides, i que pretenen protegir el planeta, eradicar la pobresa i garantir la prosperitat per a tothom:
Els nostres projectes:
A Tuareg hem constatat que la nostra manera de concebre el turisme es la menys invasiva, generant un impacte social positiu i minimitzant l'impacte mediambiental. No obstant, les conseqüències socials i mediambientals del sector son innegables, i es per això que decidim adoptar una postura proactiva, promovent projectes que ens ajudin a millorar el món.
 
 
infotuareg@tuareg.com
Telf. 34 93 265 23 91
Organizació Tècnica dels viatges Viatges Tuareg S.A. GC MD-128 A-08726986 | About Us | Contact Us | Avis Legal | Diseny gràfico: Judit Coma | Il·lustracions: Jordi Vila
Powered by: JMT Web Sites
Top