La pòlissa d’assegurança inclosa en el preu dels viatges és la «VIP Plus-100» de la companyia AXA-Assitance, o «VIP Plus-1000 Experiences» per als viatges que inclouen activitats esportives (caiac, motos de neu, marxes d’alta muntanya, bicicletes, etc.). Ambdues assegurances ofereixes unes cobertures raonables en el relatiu a garanties sanitàries i d’Assistència, que solen ser suficients per cobrís les incidències habituals, i també una suposada repatriació en cas que fos necessària. També inclou una cobertura de Gastos de cancel·lació del viatge, tot i que està limitada a 1.000€. En cas de viatge que superin aquest import, és recomanable contractar una ampliació d’aquestes cobertures. En aquesta pàgina pot trobar-se el resum de cada pòlissa, tant de les incloses en el preu del viatge com de les ampliacions, i el quadre de preus i suplements a aplicar per l’ampliació de les cobertures d’anul·lació.

Suplements a afegir al preu del viatge per ampliar le cobertures d’anulació del seguro.
Garantia EXPERIENCES: Aquesta garantia s’ofereix en el viatges que inclouen activitats fisicoesportives en el medi natural i esports d’aventura (activitats en alta muntanya, BTT, rafting, caiac…) 

europa

Pots consultar la comparativa de cobertures i preus per tenir més informació detallada de l’assegurança contractada i les seves garanties.

Si tens algun dubte en el moment de comprovar les cobertures de l’assegurança del teu viatge, pots posar-te en contacte amb el nostre equip per correu