El 1982 va néixer Tuareg, una agència de vaitges en el barceloní barri de Gràcia, amb la intenció d’oferir un producte únic i especialitzat dins del sector del turisme.

 

Actualment Viatges Tuareg té un equip de més de 20 professionals dedicats a l’organització de viatges i a la constant innovació en el terreny de les rutes turístiques. El que va començar com una oferta de rutes pel desert del Sàhara, s’ha convertit en una programació consolidada d’al voltant de 200 alternatives de viatge per tots els continents i que està en constant evolució.

 

Periòdicament revisem els nostres itineraris i escoltem els suggeriments de viatgers i col·laboradors locals per a mantenir-los al dia. La nostra millor garantia és la de conèixer bé els destins, una cosa primordial per a poder oferir el millor producte adaptant-ho a les necessitats i logística de cada país.

ON SOM

L’horari d’atenció al public és de dilluns a divendres de 9:30 a 14:00 i de 16:00 a 18:30 hores.
Som al carrer Bruc 49, 2n 2ª, a Barcelona.

Visita’ns fent servir el transport públic: Metro Girona (L4), Metro Tetuan (L2), Metro Passeig de Gràcia (L3), Metro Urquinaona (L1). Autobús (7, 54, H12, B24), Bicing (C/Bruc con Gran Vía).

contactar

Si desitges més informació sobre els nostres viatges, conèixer la disponibilitat de places o contactar amb nosaltres pots trucar als telèfons: 

93 265 23 91 / 93 208 22 31

O ens pots escriure a infotuareg@tuareg.com