viatges a Mongòlia

4 viatges
Autor foto: Magaly Barreiro
18 dies > 2017
Sortides de Juliol a Setembre
> Viatge a Mongòlia en grup reduït
> Viatge naturalesa
Preu base 2.200 € + taxes
Deserts, un immens mar d'herba i muntanyes inaccessibles esperen al visitant en aquesta ruta, en la qual les trobades amb famílies nòmades són habituals. L'ús de dos vols domèstics, evita interminables etapes de transició.
 
16 dies > 2017
Sortida 15 de Juliol
> Viatge a Xina, Mongòlia i Rússia en grup reduït
> Expedicions
Preu base 2.700 € + taxes
De Pequín a Irkutsk i el llac Baikal, a través de l'estepa de Mongòlia i la taiga siberiana, viatjant a bord del Transmongoliàno, una de les seccions més interessants del llegendari ferrocarril Transiberià
 
20 dies > 2017
Sortida 2 d'Agost
> Viatge a Rússia, Mongòlia i Xina en grup reduït
> Expedicions
Preu base 3.650 € + taxes
Un viatge de llegenda: la travessia d'Àsia en tren des de Moscou fins a Pequín. A més de les capitals russa i xinesa, les parades del tren ens porten a descobrir els boscos de Sibèria, el llac Baikal, i la immensa estepa de Mongòlia.
 
18 dies > 2017
Sortida 10 de Juliol
> Viatge a Mongòlia en grup reduït
> Viatges festivals del món
Preu base 2.450 € + taxes
La gran festa de Mongòlia se celebra cada any al mes de juliol. Una desfilada increïble d'atletes, lluitadors, genets i mostres de la cultura mongol. El viatge es completa amb una visita a Gobi, Har Horin i llac Khovsgol.
 
 
Tuareg ONLINE
infotuareg@tuareg.com
Telf. 34 93 265 23 91
Organizació Tècnica dels viatges Viatges Tuareg S.A. GC MD-128 A-08726986 | About Us | Contact Us | Avis Legal | Diseny gràfico: Judit Coma | Il·lustracions: Jordi Vila
Powered by: JMT Web Sites