viatges a Nova Zelanda

4 viatges
Autor foto: Graeme Murray
19 dies > 2018
Sortida especial 26 de novembre 2018
> Viatge a Nova Zelanda en grup reduït
> Viatge naturalesa
Preu base 4.000 € + vol
Nova Zelanda de nord a sud, viatjant en un petit grup i guiats per un especialista hispanoparlant. Un bon nivell d'allotjaments i caminades de nivell bàsic en els llocs més escènics
 
23 dies > 2019
Sortida 10 de Febrer
> Viatge a Nova Zelanda en grup reduït
> Viatge naturalesa
Preu base 3.920 € + vol
Rutes pensades per conèixer el país a fons disfrutant de la gran diversitat de paissatge que ofereixen les dues illes, acompanyats d'un conductor-guia de parla hispana.
 
15 dies > 2018
Alternativa en bus regular
> Viatge a Nova Zelanda a mida
> Viatges auto guiats
Nivell de dificultat
Preu base 2.035 € + vol
Proposem dues opcions per recórrer les dues illes. 
Amb una ruta prefixada i allotjaments reservats, el lloguer d'un vehicle conduït pel viatger, permet adaptar el viatge al propi ritme. 
Una altre opció, per als que no volen conduir, és l'ús de la xarxa d'autobusos amb audifons en castellà per algunes visites.
 
7 dies > 2018
> Viatge a Nova Zelanda a mida
> Viatges auto guiats
Nivell de dificultat
Nova Zelanda és un país jove amb una naturalesa esplèndida i accessible, on conviuen les tradicions maoríes amb els colons que van arribar a la recerca de fortuna. Llogant una autocaravana adequada a les necessitats de cada viatger, proposem una alternativa de viatge, que permet recórrer al propi ritme els llocs més interessants de les dues illes.
 
 
Tuareg ONLINE
infotuareg@tuareg.com
Telf. 34 93 265 23 91
Organizació Tècnica dels viatges Viatges Tuareg S.A. GC MD-128 A-08726986 | About Us | Contact Us | Avis Legal | Diseny gràfico: Judit Coma | Il·lustracions: Jordi Vila
Powered by: JMT Web Sites