viatges a Sri Lanka

6 viatges
108 opinions
Autor foto: Tino Valdivieco
16 dies > 2020
Sortides 13, 26 i 30 de Juliol
> Viatge a Sri Lanka en grup reduït
> Festivals del Món
Preu base 2.280 € + taxes
En aquest viatge a Sri Lanka, la festa Esala Perahera omple els carrers de Kandy de música i color. Una desfilada d'elefants engalanats, acròbates i pelegrins s'encaminen en processó al Temple de la Dent de Buda.
 
16 dies > 2020
Sortides de Juny a Novembre
> Viatge a Sri Lanka en grup reduït
> Viatges història i arqueològia
Preu base 2.200 € + taxes
Tres punts emblemàtics de Sri Lanka: els temples patrimoni de la humanitat, les ciutats colonials i les reserves naturals. Coneixerem a través de les seva gent, la cultura ancestral i un passat colonial, que ha deixat petjada en les extenses plantacions de te.
 
11 dies > 2020
Especial per a famílies
> Viatge a Sri Lanka a mida
> Viatge en família
Preu base 1.160 € + vol
Viatjar en família a Sri Lanka és una experiència inoblidable. El país disposa de bones infraestructures, i les activitats estan adaptades a les necessitats de tota la família.
 
10 dies > 2020
Sortides diaries
> Viatge a Sri Lanka a mida
> Viatges història i arqueològia
Preu base 1.380 € + vol
La cultura, la religió, els temples i els paisatges, fan de Sri Lanka, una destí únic. La seva herència colonial que van deixar durant 500 anys, britànics, portuguesos i holandesos es pot percebre en l'arquitectura d'algunes de les seves ciutats.
 
13 dies > 2020
Sortides de Gener a Maig
> Viatge a Sri Lanka en grup reduït
> Viatges història i arqueològia
Preu base 1.550 € + vol
Un viatge que uneix espiritualitat i natura. Viurem el moment especial en què budistes, cristians i musulmans inicien el pelegrinatge al cim de l'Adam's Peak
 
15 dies > 2019
Sortides de Juliol a Octubre
> Viatge a Sri Lanka en grup reduït
> Viatges en bicicleta
Nivell de dificultat
Preu base 2.170 € + taxes
Ciclem per carreteres locals, entre boscos tropicals i plantacions de tè; visitem antics temples, fortaleses i palaus, en el triangle cultural del Nord i descansem a les platges del Sud. Durant el trajecte ens acompanya un guia, un vehicle de suport i un petit camió per a les bicicletes.
 
 
Tuareg ONLINE
infotuareg@tuareg.com
Telf. 34 93 265 23 91
Apreciados viajeros, debido a la situación actual, durante estos días no podremos atenderles en nuestras oficinas. No obstante, seguimos atendiendo por teléfono y correo electrónico.
Gracias por su comprensión.
Organizació Tècnica dels viatges Viatges Tuareg S.A. GC MD-128 A-08726986 | About Us | Contact Us | Avis Legal | Diseny gràfico: Judit Coma | Il·lustracions: Jordi Vila
Powered by: JMT Web Sites
Top