Astronomia i viatges

En col·laboració amb observatoris i entitats especialitzades en el terreny de l'astronomia i la geografia, Viatges Tuareg desenvolupa un programa de viatges temàtics amb l'objectiu d'apropar al viatger a llocs on observar fenòmens astronòmics tan espectaculars com els eclipsis o les aurores boreals. Els participants tindran l'oportunitat de col·laborar en els treballs de camp i, durant el temps lliure s'organitzen sessions formatives que facilitaran la comprensió d'aquests fenòmens.
 
Autor foto: Josep Masalles
Estados Unidos
COMPLETA
13 dies > 2017
Sortida 11/Ago amb guia Tuareg
> Viatge a Estats Units en grup reduït
> Expedicions
Preu base 2.905 € + vol Ver más información del viaje a
Un viatge a Estats Units que combina dos elements imbatibles: la visita als parcs més espectaculars del Colorado Plateau i les Rocalloses, amb l'observació d'un eclipsi total de Sol des de Jackson (Wyoming)
Autor foto: Àlex Póo
Namibia
PLACES DISPONIBLES
17 dies > 2017
Sortida 10 de novembre
> Viatge a Namíbia en grup reduït
> Expedicions
Preu base 2.320 € + taxes Ver más información del viaje a
Aquest viatge a Namíbia, afegeix als seus atractius naturals -deserts, reserves naturals, costa atlàntica, ètnies... -, l'observació d'astres i galàxies acompanyats d'un expert astrònom. Un dels llocs més bonics del planeta.
Autor foto: J.C.Casado
 
Tuareg ONLINE
infotuareg@tuareg.com
Telf. 34 93 265 23 91
Organizació Tècnica dels viatges Viatges Tuareg S.A. GC MD-128 A-08726986 | About Us | Contact Us | Avis Legal | Diseny gràfico: Judit Coma | Il·lustracions: Jordi Vila
Powered by: JMT Web Sites