Autor foto: Francisco MARTINEZ
19 dies > 2017
Sortida especial amb guia-fotògraf 14 Jul
> Viatge a Namibia en grup reduït
> Viatges fotogràfics
Preu base 2.690 € + taxes
Des del Namib fins a cataractes Victoria. Pel camí, llocs tant suggeridors com Cape Cross, Epupa Falls i els poblats Himba, el parc d’Etosha i el de Chobe. A la meta, l’espectacular salt del Zambeze ‘Mosi oa Tunya’
 
12 dies > 2017
Sortides Jul a Oct amb guia de parla castellana.
> Viatge a Namibia en grup reduït
> Viatge naturalesa
Preu base 2.790 € + vol
Allotjats en còmodes lodges, visitarem alguns dels millors paisatges del sud del continent, amb pobles tan característics com els himba, el herero o els boiximans. Del desert a la costa, i de Damaraland i a Etosha, que creuarem per sortir per l'est, de cami a la terra dels boiximans.
 
15 dies > 2017
Sortides de Gener a Desembre
> Viatge a Namibia i Botswana en grup reduït
> Viatge naturalesa
Preu base 1.945 € + vol
Aquest safari de 15 dies ens porta a coneixer el més destacat de la regió: les grans dunes del Namib, les etnies locals, els safaris per alguns dels parcs més coneguts de la regió i les sempre espectaculars Victoria Falls.
 
17 dies > 2017
Sortida 10 de novembre
> Viatge a Namíbia en grup reduït
> Expedicions
Preu base 2.320 € + taxes
Aquest viatge a Namíbia, afegeix als seus atractius naturals -deserts, reserves naturals, costa atlàntica, ètnies... -, l'observació d'astres i galàxies acompanyats d'un expert astrònom. Un dels llocs més bonics del planeta.
 
23 dies > 2017
Opcions 'Clàssic' i 'Confort'
> Viatge a Namibia - Botswana - Victoria Falls en grup reduït
> Viatge naturalesa
Preu base 2.295 € + taxes
Ruta de contrastos en el paisatge. Un viatge en camió i 4x4 per Namíbia, Botswana i Cataractes Victòria és un d'aquells itineraris que qualsevol viatger ha de viure, com a mínim, un cop a la vida.
 
14 dies > 2016
Sortides fins el 31 d'octubre
> Viatge a Namibia a mida
> Viatges auto guiats
Preu base 885 € + vol
Aquesta ruta autoguiada ens permetrà de coneixer al nostre ritme els indrets mes interessants: des de la cosmopolita Windhoek, els deserts del Kalahari y el Namib y el reconegut parc d' Etosha.
 
 
Tuareg ONLINE
infotuareg@tuareg.com
Telf. 34 93 265 23 91
Organizació Tècnica dels viatges Viatges Tuareg S.A. GC MD-128 A-08726986 | About Us | Contact Us | Avis Legal | Diseny gràfico: Judit Coma | Il·lustracions: Jordi Vila
Powered by: JMT Web Sites