viatges a Sudan

3 viatges
44 opinions
Autor foto: David Ballester
10 dies > 2020
Sortida 3 d'abril
> Viatge a Sudan en grup reduït
> Viatges història i arqueològia
Preu base 2.190 € + taxes
La ruta ens apropa a les riqueses arqueològiques de Nubia, seguint el curs del Nil des de Khartoum. Ens allotgem en cases locals condicionades, acampades i en un campament situat enfront de les piràmides de Meroe, porta als costums dels nubis, molt diferents a la resta dels sudanesos.
 
10 dies > 2019
Hivern 2019-2020.
> Viatge a Sudan en grup reduït
> Viatges història i arqueològia
Preu base 2.910 € + taxes
El Nil i el desert de Sudan competeixen amb el patrimoni arqueològic per protagonitzar aquesta ruta a Sudan. Acompanyats per un bon guia i allotjats en exclusius campaments amb un alt nivell de serveis, descobrirem alguns dels llocs més remots de Nubia.
 
16 dies > 2018
Expedició al desert de Nubia. Sortides Novembre a Abril
> Viatge a Sudan en grup reduït
> Viatges història i arqueològia
Nivell de dificultat
Preu base 3.120 € + taxes
El viatge té el Nil com a fil conductor. Visitem els desconeguts jaciments arqueològics del nord i els més coneguts del Djebel Barkal, les tombes de El Kurru, les piràmides de Meroe i els temples de Naga i Musawwarat. El desert és l’altre part important de la ruta: l’occidental amb les seves grans dunes i el de Bayuda amb les seves formacions volcàniques.
 
 
Tuareg ONLINE
infotuareg@tuareg.com
Telf. 34 93 265 23 91
Organizació Tècnica dels viatges Viatges Tuareg S.A. GC MD-128 A-08726986 | About Us | Contact Us | Avis Legal | Diseny gràfico: Judit Coma | Il·lustracions: Jordi Vila
Powered by: JMT Web Sites
Top