Premis vídeo 2010

Itàlia > 1º PREMI > Senderismo en Sicília y las islas Eolias > Asumpta González

 

De nou treballs extraordinaris per al Concurs de Vídeo. I igual que en l'última edició, el guanyador ho decideix el staff de V. Tuareg seguint un procés exempt de sofisticacions: Una persona un vot i el que tregui més vots guanya.

El premi d'aquest any ha estat per Assun G. Garcés pel vídeo del viatge a Sicília i Illes Eolies "Senderisme pels Volcans". Felicitats Assun, el vídeo és emocionant i les imatges ens porten a la memòria aquesta Itàlia que tots hem imaginat alguna vegada. Els balls, l'acordió i el clímax final amb l'erupció són realment espectaculars.

El premi ens sembla just, que per això ho decidim nosaltres, perquè el treball és impecable i imaginatiu, però aquesta vegada no estem del tot satisfets. Entre els finalistes hi havia un altre vídeo que ens va robar el cor per la seva originalitat i per l'alegria que desprèn. Gràcies a Jordi Delgado i a Sara, la co-protagonista, pels bons moments que ens heu fet passar; no aconseguim treure'ns aquesta cançó de damunt. El vídeo es va gravar en el viatge a Indonèsia "Java, Sulawesi i Bali" del dia 3 d'agost. Un viatge del que també va sortir la foto guanyadora del concurs d'aquest any.

Però no volem acabar sense destacar a altres participants que haguessin pogut guanyar si l'obra premiada no hagués estat tan bona. Les mans de J.Poliment (suposem que són les seves) ens van ensenyant fragments de Madagascar; Toni Forteza ens fa ballar i ens recorda que Senegal és la pàtria del ritme.

També Francisco Fernandez, Emiliano Palomeque, la família Rodon/Morillo i Eduardo J.García van presentar unes excel·lents obres, d'aquelles que tant ens agraden per com sintetitzen l'essència d'un país en cinc minuts.

Moltes gràcies a tots per participar; felicitar als guanyadors i també als no guanyadors. Estem treballant en una nova web que, possiblement, incorporarà les vostres imatges.

PRIMER PREMI VÍDEO
August Plana> Senderismo en Sicilia e Islas Eolias> 2010
VÍDEOS SELECCIONATS
 
 
infotuareg@tuareg.com
Telf. 34 93 265 23 91
Organizació Tècnica dels viatges Viatges Tuareg S.A. GC MD-128 A-08726986 | About Us | Contact Us | Avis Legal | Diseny gràfico: Judit Coma | Il·lustracions: Jordi Vila
Powered by: JMT Web Sites
Top