Festivals del Món

Rutes dissenyades especialment per als amants dels grans esdeveniments culturals o religiosos, entenent aquesta grandesa com la força que transmet el sentiment popular quan celebra les seves festes tradicionals. Proposem viatjar en grups reduïts, coincidint amb les dates de les diferents festivitats, amb rutes adaptades a cadascun dels esdeveniments més rellevants.
 
Autor foto: Joan Miquel Verges
Etiopia
Sortida 15 de Nov - 13 Dec i 7 Feb - 13 Mar 2020
11 dies > 2019
Viatgem amb un especialista en cultura i història etiop
> Viatge a Etiopia en grup reduït
> Festivals del Món
Preu base 2.280 € + taxes Ver más información del viaje a
En aquest itinerari volem obrir-vos les portes a un altre dimensió del pais. Ens acompanyarà un espanyol resident a Gondar. Amb ell descobrirem aspectes desconeguts de la societat etiop i compartirà amb nosaltres la passió que sent pel pais.
Autor foto: Pilar Sierra
Japón
Sortida 20 de Març
16 dies > 2019
Sortida especial SAKURA 20 Mar 2019
> Viatge a Japó en grup reduït
> Expedicions
Ver más información del viaje a
La ‘sakura’ fa molts anys que es considera al Japó com el símbol de la bellesa efímera, una metàfora de la vida, brillant i bonica, però fràgil i passatgera. Allà serem nosaltres per compartir aquesta celebració de la primavera.
Autor foto: Carolina Imaz
Sri Lanka
Sortides 13, 26 i 30 de Juliol
16 dies > 2020
Sortides 13, 26 i 30 de Juliol
> Viatge a Sri Lanka en grup reduït
> Festivals del Món
Preu base 2.280 € + taxes Ver más información del viaje a
En aquest viatge a Sri Lanka, la festa Esala Perahera omple els carrers de Kandy de música i color. Una desfilada d'elefants engalanats, acròbates i pelegrins s'encaminen en processó al Temple de la Dent de Buda.
Autor foto: Joan Bartomeu
 
Tuareg ONLINE
infotuareg@tuareg.com
Telf. 34 93 265 23 91
Apreciados viajeros, debido a la situación actual, durante estos días no podremos atenderles en nuestras oficinas. No obstante, seguimos atendiendo por teléfono y correo electrónico.
Gracias por su comprensión.
Organizació Tècnica dels viatges Viatges Tuareg S.A. GC MD-128 A-08726986 | About Us | Contact Us | Avis Legal | Diseny gràfico: Judit Coma | Il·lustracions: Jordi Vila
Powered by: JMT Web Sites
Top