viatges a Etiòpia

5 viatges
95 opinions
Autor foto: Joan Ramon Comabella
10 dies > 2019
Sortida 12 d'abril
> Viatge a Etiòpia en grup reduït
> Viatges història i arqueològia
Preu base 1.850 € + taxes
El millor de la tradició etíop: les esglésies del Tigray, les esglésies excavades de Lalibela, l’arquitectura de Gondar. El llac Tana i el naixement del Nil són també una fita de la ruta. La celebració del Milhela a Axum és la cirera del pastis.
 
19 dies > 2018
Sortides d'Abril a Novembre
> Viatge a Etiòpia en grup reduït
> Viatges història i arqueològia
Preu base 2.240 € + taxes
Un immens altiplà s'estén des del Mar Roig a les planes del Nil Blanc, trencat per canons, barrancs, gorges i muntanyes que s'eleven fins a 4000 m.. El nord és terra de cristians, i al sud, la bellesa del riu Omo travessant la sabana, dona vida a diferents pobles i cultures.
 
13 dies > 2018
Sortides Novembre a Març
> Viatge a Etiòpia en grup reduït
> Expedicions
Preu base 2.530 € + taxes
En aquest viatge ens endinsem a la terra dels Surma, al sud-oest del país, amb temps per conèixer el seu dia a dia i les seves espectaculars celebracions. Una autèntica expedició cap a un passat remot
 
14 dies > 2018
Sortida especial 30 de Nov. Opcional ruta històrica
> Viatge a Etiòpia en grup reduït
> Expedicions
Nivell de dificultat
Preu base 2.750 € + taxes
Llacs salats blancs com el gel, volcans amb espectaculars erupcions i lava negra, llacs i géisers que pinten la superficie dels colors mes variats ... això és el Danakil, un lloc on les temperatures arriben als 50º. Les úniques persones que poden viure aquí són els pastors Afar que comercien amb la sal que extreuen de la plana.
 
13 dies > 2019
Sortida 11 de gener
> Viatge a Etiopia en grup reduït
> Viatges festivals del món
Preu base 2.070 € + taxes
Descobreix la excepcional vitalitat dels etíops en les celebracions del Timkat a Gondar, amb els fascinants banys de Fasilidas guarnits per l’ocasió. Completem el viatge amb les esglésies de Lalibela i la visita al llac Tana.
 
 
Tuareg ONLINE
infotuareg@tuareg.com
Telf. 34 93 265 23 91
Organizació Tècnica dels viatges Viatges Tuareg S.A. GC MD-128 A-08726986 | About Us | Contact Us | Avis Legal | Diseny gràfico: Judit Coma | Il·lustracions: Jordi Vila
Powered by: JMT Web Sites