viatges a Etiòpia

3 viatges
100 opinions
Autor foto: Emanuele Ragni
18 dies > 2020
Sortides de Maig a Novembre
> Viatge a Etiòpia en grup reduït
> Viatges història i arqueològia
Preu base 2.860 € + taxes
Un immens altiplà s'estén des del Mar Roig a les planes del Nil Blanc, trencat per canons, barrancs, gorges i muntanyes que s'eleven fins a 4000 m.. El nord és terra de cristians, i al sud, la bellesa del riu Omo travessant la sabana, dona vida a diferents pobles i cultures.
 
11 dies > 2020
Sortida 12 de juny
> Viatge a Etiòpia en grup reduït
> Festivals del Món
Preu base 2.070 € + taxes
La ruta coincidirà amb les celebracions de la Milhela a Axum i de l'aniversari del rei Lalibela a la ciutat que porta el seu nom. La cirereta serà l'observació de l'eclipsi anular que veurem també des de Lalibela.
 
11 dies > 2019
Viatgem amb un especialista en cultura i història etiop
> Viatge a Etiopia en grup reduït
> Festivals del Món
Preu base 2.280 € + taxes
En aquest itinerari volem obrir-vos les portes a un altre dimensió del pais. Ens acompanyarà un espanyol resident a Gondar. Amb ell descobrirem aspectes desconeguts de la societat etiop i compartirà amb nosaltres la passió que sent pel pais.
 
 
Tuareg ONLINE
infotuareg@tuareg.com
Telf. 34 93 265 23 91
Apreciados viajeros, debido a la situación actual, durante estos días no podremos atenderles en nuestras oficinas. No obstante, seguimos atendiendo por teléfono y correo electrónico.
Gracias por su comprensión.
Organizació Tècnica dels viatges Viatges Tuareg S.A. GC MD-128 A-08726986 | About Us | Contact Us | Avis Legal | Diseny gràfico: Judit Coma | Il·lustracions: Jordi Vila
Powered by: JMT Web Sites
Top