Premis vídeo 2012

2012 > 1º PREMI > Antartida > Bark Europa

 

Seguim amb una participació més que discreta en nombre (una bona oportunitat per guanyar el premi) però amb treballs que ens ensenyen una visió personal de diferents racons del món.

Igual que en l'última edició, el guanyador del concurs el decideix el staff de Viatges Tuareg seguint un procés exempt de sofisticacions: Una persona un vot i el vídeo que tregui més vots és el guanyador

En aquesta edició van arribar a la final els vídeos del viatge a Etiòpia de Jasone Azurmendi (una festa! ), a Botswana d'Ángela Silva, i el de Manel Rius a l'Antàrtica en el veler Europa, que realitza per tercer any consecutiu.

Al final la sort va caure del costat de Manel Rius, que va guanyar el premi i… torna a embarcar-se un altre any més en aquest extraordinari viatge.

Moltes gràcies a tots per la vostra participació i temps. Les vostres imatges il·lustraran la web de Viatges Tuareg, i serviran perquè futurs viatgers puguin tenir una idea dels continguts del viatge.

Gràcies de nou a tots i felicitats per al guanyador

Jordi Vendrell

PRIMER PREMI VÍDEO
Manuel Rius> Bark Europa - Antàrtida> 2012
VÍDEOS SELECCIONATS
 
 
infotuareg@tuareg.com
Telf. 34 93 265 23 91
Organizació Tècnica dels viatges Viatges Tuareg S.A. GC MD-128 A-08726986 | About Us | Contact Us | Avis Legal | Diseny gràfico: Judit Coma | Il·lustracions: Jordi Vila
Powered by: JMT Web Sites
Top