viatges a Madagascar

4 viatges
39 opinions
Autor foto: Àlex Póo
15 dies > 2019
Especial Setmana Santa - 12 d'abril
> Viatge a Madagascar en grup reduït
> Viatge naturalesa
Preu base 2.795 € + taxes
Des de l'altiplà fins la costa del canal de Moçambic; aquesta canvi d'escenari ens portarà per parcs, ciutats i petites poblacions en les que ens aturarem per veure de prop la manera de viure de les diferents ètnies que es troben a aquesta gran illa de l'Índic.
 
22 dies > 2018
Especial 'Tsingys' - sortida 05 Oct
> Viatge a Madagascar en grup reduït
> Viatge naturalesa
Preu base 3.370 € + taxes
Itinerari que ens permet la visita del mes espectacular de l’illa. Les formacions rocoses dels Tsingys de Bemaraha, els parcs d’Andasibe-Mantadia i Isalo, el tren de la selva a Manakara, el canal de Pangalanes i la costa del Índic.
 
15 dies > 2018
Sortides setmanals
> Viatge a Madagascar en grup reduït
> Viatge naturalesa
Preu base 1.940 € + vol
Un viatge a Madagascar, que recorre els parcs del sud, amb caminades senzilles, parant als mercats i ciutats de major interès. Al final del viatge, un descans a les platges del sud-oest de l'illa
 
24 dies > 2018
Grup exclusiu. Sortida única 1 Ago
> Viatge a Madagascar en grup reduït
> Viatge naturalesa
Nivell de dificultat
Preu base 3.265 € + taxes
Formacions calcàries a Bemaraha -tsingys-, baobabs, reserves i parcs naturals, diferents espècies de lèmurs i el color dels mercats locals. Per als que, amb un esperit aventurer, estiguin disposats a renunciar a algunes comoditats per aprofundir més en l'illa.
 
 
Tuareg ONLINE
infotuareg@tuareg.com
Telf. 34 93 265 23 91
Organizació Tècnica dels viatges Viatges Tuareg S.A. GC MD-128 A-08726986 | About Us | Contact Us | Avis Legal | Diseny gràfico: Judit Coma | Il·lustracions: Jordi Vila
Powered by: JMT Web Sites