Premis vídeo 2011

2011 > 1º PREMI > Cuba > August Plana

 

Per alguna raó que se'ns escapa, el vídeo s'ha convertit en alguna cosa així com el "germà petit" del Concurs. Perquè malgrat el que a nosaltres ens agradaria, la proporció de participants fotografies/vídeo és de 250 a 10.

Sí, és més treball; d'acord, l'edició és complexa i es necessita temps.... Raons, segur que hi ha cent, però alguna cosa haurem de canviar per donar a aquest certamen la importància que té per nosaltres.

Com dèiem, 10 participants amb destinacions tan fascinants com les illes de Geòrgia del Sud, el Japó pre-Fukushima (ells estaven allí quan es va produir el Tsunami) un viatge a l'Antàrtida en el veler "Europa" o un vertiginós ascens a Angel's Landing, en el Zion National Park dels USA.

Igual que en l'última edició, el guanyador del concurs de vídeo ho decideix el staff de V.Tuareg seguint un procés exempt de sofisticacions: Una persona un vot i el vídeo que tregui més vots.

I aquest any el premi ha estat per August Plana pel vídeo gravat durant el seu viatge a Cuba d'Agost 2011.

Moltes gràcies a tots per la vostra participació i temps. En breu aquestes imatges il·lustraran la web de V.Tuareg, i serviran perquè futurs viatgers puguin tenir una idea dels continguts del viatge.

Gràcies de nou a tots i felicitats per al guanyador

PRIMER PREMI VÍDEO
August Plana> Cuba Fly&Drive> 2011
VÍDEOS SELECCIONATS
 
 
infotuareg@tuareg.com
Telf. 34 93 265 23 91
Organizació Tècnica dels viatges Viatges Tuareg S.A. GC MD-128 A-08726986 | About Us | Contact Us | Avis Legal | Diseny gràfico: Judit Coma | Il·lustracions: Jordi Vila
Powered by: JMT Web Sites
Top